Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
product_variation
product

Roeiriemen voor Opblaasbare Rubberboot

Oceansouth 2-delige opblaasbare roeiriemen zijn een perfecte aanvulling op uw wateravonturen. Deze roeiriemen zijn zorgvuldig ontworpen voor prestaties, duurzaamheid en gemak.

De tweedelige constructie zorgt voor eenvoudige montage en opslag, waardoor ze ideaal zijn voor opblaasbare boten. Met een efficiënt blad- en schachtontwerp bieden deze roeiriemen een soepele en krachtige roei-ervaring.

Ze zijn verkrijgbaar in 2 maten voor verschillende bootmaten en bieden comfortabele, ergonomisch ontworpen handgrepen. Oceansouth-riemen zijn gebouwd om de elementen te weerstaan ​​en veiligheid voorop te stellen, waardoor ze een veelzijdige en betrouwbare keuze zijn voor bootliefhebbers. Upgrade uw waterreis met Oceansouth-riemen en ervaar een perfecte mix van kwaliteit en functionaliteit.

Kies Grootte
  • Artikelnummer: PA 100P
BESCHRIJVING

Oceansouth heeft de perfecte set roeiriemen gemaakt om in noodsituaties in uw boot te bewaren. Een split shaft-ontwerp om de ruimte die in beslag wordt genomen te minimaliseren en gemaakt van Ø35mm aluminium buis om het gewicht laag te houden, maar ervoor te zorgen dat ze nog steeds sterk zijn.

De bladen en handgrepen zijn gemaakt van UV-polypropyleen voor de beste lichtgewicht sterkte. Deze worden geleverd met roeispaanvergrendelingen gemaakt van zwaar nylon en roestvrijstalen fittingen.

Verkocht als paar.